​​Rahoituksellesi vakuutus kätevästi meiltä – varaudu ennalta muuttuviin tilanteisiin

Turvallista rahoitusta Lainaturvalla

Lainaturva vakuutuksen avulla saat lainasi takaisinmaksuun tai ajoneuvosi rahoitukseen turvaa, joka auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi. Saat aikaa asioiden hoitamiseen ja voit paremmin turvata maksukykyäsi. Lue lisää.

 

Santander Liikennekasko

Kun ostat auton osamaksulla, sinun tulee ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Helppo ja edullinen tapa on ottaa Santander- Liikennekasko myyjäliikkeessä. Lue lisää.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikka suunnittelemassa perheen yhteistä unelmalomaa, Santander laina soveltuu näihin ja muihin harkittuihin hankintoihin. Sinä itse tiedät parhaiten tarpeesi – Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua.