Lisätietoa lainasta

 

Verkkopalvelussamme pystyt hallinnoimaan lainaasi

Verkkopalvelussa voit tarkastella sopimustasi ja maksujasi, päivittää yhteystietosi, lähettää kysymyksiä asiakaspalveluun, tehdä muutoksia sopimukseesi, ilmoittaa maksun viivästymisestä, tilata maastavientivaltakirjan tai hakea lyhennysvapaita.


Voit saada lainaan lyhennysvapaita kuukausia

Tiesitkö, että voit saada vuodessa Santander lainallesi kaksi lyhennysvapaata kuukautta ilman kuluja. Mikäli sinulla ei vielä ole lyhennysvapaita kuukausia käytössäsi, voit hakea niitä verkkopalvelussamme.

Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Huomioithan myös, että laskusi lähtee matkaan meiltä sinulle jo hyvissä ajoin, jonka vuoksi lyhennysvapaata tulisi hakea vähintään kaksi kuukautta etukäteen.

Lyhennysvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse suorittaa sopimuksen mukaista kuukausierää, vaan lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan seuraavan laskusi yhteydessä. Jos lainallasi on Maksuturva -vakuutus, veloitetaan lyhennysvapaan kuukauden osuus seuraavan kuun laskulla.

 

Voit hakea korotusta lainaasi

Voit hakea lainan korotusta, kun edellisestä lainan tai lainan korotuksen myöntämisestä on kulunut vähintään kolme kuukautta. Lainan korotukseen sovelletaan yleisiä lainaehtoja.

Hae lainan korotusta

 

Voit lyhentää lainaasi joustavasti

​Halutessasi voit vaivattomasti ilman lisämaksuja lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi. Tai voit myös maksaa vaikka koko lainasi pois kertamaksulla ilman ylimääräisiä kuluja.

 

 

Huoletonta rahoitusta Lainaturvalla

Turvaa maksukykysi yllättävien tilanteiden varalta Lainaturva -vakuutuksella. Se auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi sairausloman tai työttömyyden vuoksi.