Näin helposti hoituu Santander lainan hakeminen:

1. Tutustu lainaan ja täytä lainahakemus

Ennen lainahakemuksen tekemistä on hyvä tutustua huolellisesti Santander lainaan ja sen ehtoihin. Arvioi myös realistisesti tilanteeseesi soveltuva lainasumma ja kuukausierä. Lainalaskuri voi auttaa sinulle sopivimman kuukausierän löytämisessä. Nopein tapa hakea lainaa on tunnistautua hakemuksessa verkkopankkitunnuksilla ja voit tehdä hakemuksen kokonaan turvallisesti verkossa. Ongelmatilanteissa voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8.30-16.30 numerossa 09-8564 5237 (pvm/mpm + mahd. kaukopuhelumaksu) – autamme sinua mielellämme!
 ​

2. Lähetä meille tarvittavat liitteet

​​​Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, tarvitsemme vielä liitteet hakemustietojen todentamista ja lopullisen lainapäätöksen tekoa varten. Liitteiden palautus hoituu näppärästi sähköisesti täällä. Ota verkkopankkitunnukset lähelle, tarvitset niitä tunnistautumisessa – näin varmistamme, että yhteys on erityisen suojattu.

Tarvittavat liitteet ovat kopiot viimeisimmistä ansiotulostasi:

  • palkkalaskelmasta tai
  • eläkepäätöksestä tai
  • tilinpäätöksestä sekä vahvistetusta verotuspäätöksestä, jos olet yrittäjä

 

3. Laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa sopimuksen hyväksymisestä

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksatusta, joten rahan kulkuun menee parhaimmillaan vain muutama tunti riippumatta siitä, missä pankissa tilisi on.
 
 
 

Lainahakemukseen​

 

Liiteohje 


Lainahakemuksen mukaan tarvittavat liitteet

 

Lähetä hakemuksen liitteeksi todistukset kaikista lainahakemuksella ilmoittamistasi tuloista.


 

Lue lisää liiteohjeestamme