​Lainalaskuri

Selvitä sinulle sopivin kuukausierä lainalaskurillamme

Löydä sopiva kuukausierä haluamallesi lainasummalle alla olevan lainalaskurin avulla. Voit hakea lainaa 2000 – 50 000 euroa jopa 10 vuoden maksuajalla.  

Näin haet lainaa 

Lue helpot ohjeemme lainan hakuun.

 

Luotettava laina ilman vakuuksia ja takaajia

Vakuudeton lainamme on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea vaivattomasti ja turvallisesti netissä. Lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja täysin luottamuksellisesti. Hakiessasi alle 5 000 euron suuruista lainaa, on laina-aika enintään 5 vuotta, ja hakiessasi sitä suurempaa lainaa, on takaisinmaksuaika enintään 10 vuotta. Voit hakea lainaa 2000 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti.

 

Santander laina on joustava ja kaikille tasapuolinen

Lainan takaisinmaksu joustaa tarvittaessa: voit esimerkiksi saada lainaasi lyhennysvapaita kuukausia. Tai halutessasi voit ajoittain vaivatta lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, ilman ylimääräisiä kustannuksia. Myös koko lainan poismaksaminen onnistuu kerralla ilman lisämaksuja.

 

Vakuudeton lainamme on kaikille tasapuolinen: korko määräytyy yksiselitteisesti kaikille lainansaajille ja on sidottu 3 kuukauden euriboriin. Korkoon vaikuttaa euriborin lisäksi lainasumman suuruus ja laina-ajan pituus, joten lainanhakijan aikaisemmilla luotoilla tai asiakkuuksilla ei ole korkoon vaikutusta. lue lisää lainasta

 

Lainalaskuri auttaa valitsemaan sopivan kuukausierän lainaasi

Yllä olevalla lainalaskurilla pystyt määrittämään itsellesi parhaiten sopivan kuukausierän. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.


Lainahakemukseen

​ 

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikka suunnittelemassa perheen yhteistä unelmalomaa, Santander laina soveltuu näihin ja muihin harkittuihin hankintoihin. Sinä itse tunnet parhaiten tarpeesi – Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.