Ajoneuvon osamaksurahoitus - helppo ja turvallinen rahoitusratkaisu

Santander ajoneuvorahoitus on osamaksurahoitus, joka on saatavilla uusille ja käytetyille ajoneuvoille silloin, kun ajoneuvon myyjänä toimii ajoneuvoja jälleenmyyvä yritys. Saat haettua luottopäätöksen vaivattomasti myyjäliikkeestä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Ajoneuvon myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Santander ajoneuvorahoituksessa ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia.

 

Autorahoitus Santanderin kautta on turvallista ja helppoa - voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on yleensä 10-30% rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta, tai voi käyttää käsirahana myös vaihtoautoasi. 

 

Kiinteä kuukausierä ja korko

Laina-aika jopa viisi vuotta

Käsiraha 10-30%

Voit hakea Santander ajoneuvorahoitusta, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.

 

Osamaksusopimuksen aikana ja päättyessä

Rahoitettuihin ajoneuvoihin tulee ottaa sekä liikenne- että kaskovakuutus. Halutessasi saat paketoitua rahoituksen kuukausierän yhteyteen Santander Liikennekaskon.

 

Santander ajoneuvorahoituksessa on kiinteä korko ja kuukausierä koko sopimuskauden ajan. Mikäli sinulle tulee tarve vaihtaa autoa kesken sopimuskauden, voit halutessasi etsiä ajoneuvollesi uuden ostajan. Osamaksusopimus on myös mahdollista maksaa pois ennen sopimuskauden päättymistä. Voit hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita verkkopalvelussamme. Maksettuasi ajoneuvosi rahoituksen kokonaan, ajoneuvo siirtyy sinun omistukseesi.

 

Muita rahoitusratkaisuja ajoneuvon hankintaan

Santanderin All in One -rahoituksella saat ajoneuvon rahoituksen lisäksi paketoitua samaan kuukausimaksuun myös huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä muut haluamasi lisäpalvelut. All in One -rahoitus on saatavilla uusille ja käytetyille ajoneuvoille silloin, kun ajoneuvon myyjänä toimii ajoneuvoja jälleenmyyvä yritys. Tämä on loistava valinta sinulle, joka haluat tehdä auton omistamisesta mahdollisimman helppoa.

 

Santander laina on sopiva ratkaisu käytetyn ajoneuvon ostoon silloin, kun myyjänä toimii yksityishenkilö. Laina on vakuudeton, joten et tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia. Saat haettua luottopäätöksen sähköisellä lainahakemuksella sivuillamme. Santander lainassa on kiinteä korko ja kuukausierä koko laina-ajan.

 

Yritysasiakkaillemme tarjoamme osamaksupohjaisen rahoituksen lisäksi myös leasing-palveluita. Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön kiinteällä kuukausivuokralla. Ajoneuvon lisäksi leasingrahoitukseen voidaan paketoida myös huollot ja muut autoilun palvelut. 

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Katsastusetu Santanderin asiakkaalle!

Santanderin autorahoitusasiakkaana saat -10% edun katsastuspalveluista kaikilla K1 Katsastajien asemilla. Alennuksen saa vastaanoton lisäksi verkkoajanvarauksen kautta maksetuille varauksille - valitsemalla varausjärjestelmässä jäsenetu- kohtaan Santander Consumer Finance Oy. Etu lasketaan kokonaishinnasta automaattisesti.

Alennus on voimassa Santander Consumer Finance Oy:n ajoneuvorahoituksen asiakkaille. Santanderin asiakkuus tarkistetaan katsastuksen yhteydessä.

Tervetuloa K1 Katsastukseen!

All in One -helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Menossa ulkomaille?

Mikäli olet lähdössä autollasi Pohjoismaiden ulkopuolelle, tarvitset maastavientivaltakirjan. Sen voit tilata helposti verkkopalvelussamme missä vain, milloin vain. Pääset kirjautumaan verkkopalveluun näppärästi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.